Svenshogen.Com © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

Nyheter

 

 

• Avslutning »

Ej publicerat än 

 

Simborgarkväll»

onsdagen 18 juli kl 17:00. Svenshögen badplats

 

Inskrivning

Måndag 2 Juli

 

 

 

     Denna sida är under uppbyggnad..........

 

 

 

     Svenshögens Simskola

 

Om

En aktiv, engagerad simskola med många lärare på plats och många simskolebarn. Över 100 föräldrar kan väll inte ha fel? Dom har sina barn på en trygg och säker simskola, Svenshögens simskola.

Vision

Vår vision är att utveckla en stor vattenvana hos våra elever, att utbilda eleverna inom säkerhet vid vatten, lära så många barn som möjligt simma och att sedan få följa barnen i sina med och motgångar i kampen för simmärkena. 
Vi arbetar Med att hålla en simskola där lärarna är i vattnet med eleverna så mycket som möjligt och att alla elever får den uppmärksamhet och hjälp de behöver.

Vi försöker också arbeta för att ge föräldrarna en möjlighet till att lära sig vattenlivräddning och vi arrangerar varje år en tävling mot oss själva med att samla ihop så många simborgarmärkes-tagare som möjligt för att uppmärksamma simkunnigheten. 

Hos oss är alla välkomna oavsett om man är 5 eller 130 år.

Beskrivning

Svenshögens simskola har varit aktiv i över 50 år och har de senaste åren expanderat stort. Då vår facebook grupp nu är under arkivering så börjar vi om här med en sida det fungerar på liknande sätt och vi får under hela året försöka hjälpas åt att hålla igång sidan så inte även denna arkiveras.

 

 

 

Svenshögens Simskola Facebook